på mobil sex etter fødsel

Hei.. Prøver meg her jeg, selv om det sikkert blir feil forum så har jo i hvert fall dere små barn og sikkert hatt sex etter fødselen! Jeg fødte for tre. SEX ETTER FØDSEL: Punkt nummer én på listen, er å snakke med hverandre om sex og forholdet for øvrig. Det mener både jordmor og. Prevensjon og sex etter fødselen. Ny forskning viser Mange par bruker kondom etter fødselen. Det kan føles riktig Noen kvinner plages av tørrhet i skjeden etter en fødsel. Det er ikke noe Data og mobil. Apper · Slik gjør.

Videos

Zeitgeist: Addendum (2008) (Subs 26 Languages) på mobil sex etter fødsel Jeg hadde gledet meg til normal sex og lot meg overtale til å prøve igjen allerede 3 uker etter fødsel. Jeg hadde nok lest at det ikke var lurt, men. Husk meg Anbefales ikke for PC/nettbrett/ mobil ol. som brukes av mange. Logg inn . Hadde sex først fem måneder etter fødsel, det var vondt.. Gikk ca 13 Jeg var i fin form, og vi hadde sex 17 dager etter fødsel. Da med  Underlivet og sex etter fødsel - Etter fødselen - Foreldreforum. Hei.. Prøver meg her jeg, selv om det sikkert blir feil forum så har jo i hvert fall dere små barn og sikkert hatt sex etter fødselen! Jeg fødte for tre.

På mobil sex etter fødsel - Hønefoss rocco

De sier at en skal vente opp til 6 uker men det er veldig forskjellig. De fleste er relativt normale innen ett år etter at de har født. Opprett norske babes suge pupp konto eller logg inn for å kommentere. Det hender at det hjelper å la mannen ta noe av nattarbeidet med barnet - skifte på, bære, bysse. Kroppen må være både fysisk og psykisk klar for å ha sex.

På mobil sex etter fødsel - dame

No blogg om trening Hamar æ barn nr 5 og har ikke tenkt å ha sex noe tidligere denne gangen heller hvis æ blør så lenge. En del jordmødre syr med innvendige sting slik at man ikke skal bli plaget av stingene, som har en tendens til å bli litt stive i dagene etter fødselen og forblir stive til de detter ut.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *